Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Crowdfunding Iris

Gisteren ontving ik goed nieuws over Ruby’s vriendinnetje Iris waarvan ik de doneeractie eerder al met jullie gedeeld heb.

Haar moeder vertelde me dat 3 ondernemers afgelopen woensdag een veiling hadden georganiseerd waarvan de opbrengst geheel voor Iris haar behandeling was. En het is gelukt! Het hele bedrag is door deze fantastische mannen bij elkaar geveild 🎉

Dat is ongelofelijk goed nieuws want Iris werd de laatste tijd alleen maar zieker en zieker. Dit had ook te maken met de stressvolle omstandigheden in verband met het overlijden van haar oma waardoor ze plotseling moesten verhuizen. Iedere chronisch zieke patiënt weet dat dit bijna niet te doen is als je zo ziek bent, maar ze hadden helaas geen andere optie.

Iris staat nu ingepland om in april haar behandeling bij Infusio Frankfurt te starten en ze kijkt er enorm naar uit! Zij en haar moeder willen iedereen die via deze pagina hieraan heeft bijgedragen ongelofelijk bedanken! Ze zijn enorm opgelucht dat er eindelijk weer een sprankje hoop gloort aan de horizon.
Heel erg veel dank voor jullie steun 🙏

Alle andere acties die in de afgelopen weken zijn opgestart lopen ook goed. De ene iets beter dan de andere maar het ziet er naar uit dat in de komende maanden nog zeker 4 jonge lyme patiënten naar Infusio kunnen voor hun behandeling. Nicole van Dorst van Hope for Nicole is nu al een week in Frankfurt en vandaag reist Marjolein Hoogendam van ‘Mijn gevecht tegen lyme’ ook af richting Duitsland. Ik heb veel contact met ze en met alle anderen die nog zullen gaan en wens ze heel veel sterkte en succes!

Ook gaan er de komende maanden al aardig wat Nederlandse patiënten terug voor de follow up en de ACT (Autologe Cytoimmuun Therapie). Super spannend want wij zijn de eerste groep die deze aanvullende behandeling zal ontvangen. Wij gaan in februari en Ruby heeft er enorm veel zin in. Ze is erg nieuwsgierig naar wat de testen zullen uitwijzen en in hoeverre ze op fysiologisch niveau is verbeterd en hersteld. Ook kijkt ze er naar uit om een week in Frankfurt te vertoeven omdat ze daar de vorige keer helemaal niets van mee heeft gekregen. Ze hoopt dat ze er deze keer meer van kan zien en ook wat leuks kan gaan doen. Natuurlijk zal ik van deze reis weer dagelijks verslag doen met foto’s en video’s om jullie op de hoogte te houden!

Bij gebrek aan een meer actuele foto (Ruby wil nu even niet gefotografeerd worden) heb ik een oude foto toegevoegd van onze allerlaatste echte vakantie op Kos. Dat was de vakantie waar het na een paar dagen fout ging en ze erg ziek werd.

Ze was toen 14.

Fijne dag 🙂

*Facebook post 20 januari 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.