Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Frankfurt deel 2

Vandaag was dan eindelijk de dag aangebroken dat we na bijna 6 maanden voor controle en vervolgbehandeling weer naar Frankfurt terug moesten. Na een zeer snelle, zonnige en voorspoedige autorit in onze felblauwe Citroen Cactus die beduidend minder vol zat dan de vorige keer. Zonder rolstoel en met een zeer vrolijk en energiek kind dat zelf had ingepakt en haar tas naar beneden had gesjouwd. Een wereld van verschil met de eerste keer toen ze doodziek was en ik nog alles voor haar moest doen 🙏

Rond een uur of 12:30 zijn we weggereden uit Amsterdam en na een gezellige tussenstop in Bussum bij Ruby’s oude vriendin Emma om cadeautjes te brengen en op te halen (mijn eerste vegan tas ever! yay..:-) ) zijn we een uurtje later weer verder gereden.

Het ging allemaal super goed en Ruby was in zeer goede doen. Na 1 pitstop kwamen we al rond 17:00 uur aan in ons hotel voor 1 nacht. Morgenochtend worden we om 8:30 uur bij Infusio verwacht voor een bloedonderzoek, GD scan en gesprek met Bijan Boustani, de arts.

We zijn allebei behoorlijk moe en wachten nu op ons vegan dinner van Veggie House waarna we lekker gaan slapen. Heerlijk dat je ook hier online kunt bestellen en er niet meer uit hoeft om eten te halen. Leve het internet!

Morgen verhuizen we na de behandeling naar ons studio appartement met keukentje en begint ons weekje Frankfurt pas echt. Ik zal jullie iedere dag op de hoogte houden van de vorderingen 🙂

Hele fijne avond! 🍀🍀🍀

Facebook post 18 februari 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.