Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Ruby’s groene sapje

Het gaat iedere dag weer een beetje beter met Ruby. Ze loopt meer rond, we hebben een stukje gewandeld en ze is vrolijk. Het lijkt erop dat de griep nu toch echt verdwenen is en dat ze haar routine van er voor weer heeft opgepakt.

Ook heeft ze zich weer op haar voeding gestort. Ze vindt het erg leuk om op Youtube allerlei mensen te volgen die gezonde sapjes maken of van alles en nog wat uitleggen over voeding en natuurlijke verzorgingsproducten. Zo heeft ze in de afgelopen jaren al enorm veel geleerd en hier maakt ze allemaal aantekeningen van. Hopelijk gaat ze daar ooit nog iets mee doen want ze weet ondertussen erg veel.

Gisteren had ze zelf een groen sapje gemaakt waarvan ik een foto ontving toen ik in de sportschool aan het trainen was. ‘Voor een post mam, kun je delen met het recept erbij’. Behalve dat ik blij was dat ze zelf een sapje had gemaakt, want dat is best wat werk, was ik enorm verbaasd dat ze zelf met het idee kwam om er een foto van te maken voor een post. Ze heeft helemaal niets met sociale media en bemoeit zich ook niet met deze pagina maar er begint nu toch iets van interesse te komen. Lijkt me een goed teken 🙏

Met goedkeuring van mevrouw zelf is hier dan het recept van haar zelfbedachte overheerlijke groene sapje. Zij heeft het helemaal alleen opgedronken maar het is genoeg voor 2.

Ruby’s gezonde groene sapje (850ml)

3 groene appels
1 citroen
4 stengels bleekselderij
1/2 venkelknol
Grote handvol rucola salade
” ” ” peterselie
”  ”  koriander
Stuk verse gember
Stuk verse kurkuma

Alles biologisch en goed gewassen. In stukken snijden en in de slowjuicer. Wij gebruiken de Versapers maar een andere is natuurlijk ook goed.

Drink ze 🍀

Facebook post 27 februari 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.