Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

ACT dag 1

Vandaag zijn we na een lange rit met veel omleidingen en hevige onweersbuien, rukwinden, hagel en 15 graden met afwisselend stralende zon en 30 graden, beland in ons hotel voor deze week. En wat een fijn hotel is het!

We zitten aan de Main en logeren in een suite met aparte woon- en slaapkamer. Als we uit het raam kijken zien we het dak van Infusio in de verte. Dat is ongeveer een kwartier lopen dus dat moet te doen zijn. Zeker als het zulk mooi weer blijft als vandaag want het is hier nog steeds erg warm.

Het hotel heeft een prachtige tuin waar onder de bomen allemaal lange houten tafels met grote parasols staan en het zo te zien echt genieten is van het uitzicht. Hopelijk kunnen we daar van de week nog een theetje drinken.

Ruby vond de reis deze keer behoorlijk vermoeiend door alle omleidingen en het slechte weer. Maar we hebben het weer gered en ze heeft al gedouchd in de prachtige badkamer. Ook heeft de keuken van het hotel op speciaal verzoek een ‘vegan’ diner voor ons bereid dat ons na een lange dag goed gesmaakt🌱

We gaan vroeg ons mandje in want er staat een drukke week voor de boeg waarvan ik jullie natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte zal houden.

Fijne avond! 🍀

 

 

 

 

 

 

 

*Facebook post 22 april 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.