Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

ACT dag 2

Na een beetje onrustige nacht omdat het erg warm was en de 1e nacht in een vreemd bed altijd even wennen is, is Ruby vanochtend begonnen met de voorbereidingen voor de ACT.

Ze vond het erg fijn om iedereen in Infusio Frankfurt voor de 3e keer weer te zien en zoals altijd werd ze met veel enthousiasme en knuffels ontvangen. Het was deze keer stukken rustiger in de kliniek. We waren één van de eerste patiënten die binnen kwamen dus Ruby kon even lekker haar ganggaan.

Dat kwam goed uit omdat ze na gisteren enorm veel last had van haar darmen. Waarschijnlijk door het ‘vegan-niet-zo-vegan’ diner waar behoorlijk wat boter in zat. Nadat ze wat gegeten en gedronken had ging het gelukkig een stuk beter en kwam ze weer een beetje tot leven.

Verpleegkundige Angela heeft eerst wat bloed afgenomen en daarna de Global Diagnostics scan gedaan. De uitslag hiervan was weer een stuk beter dan de vorige en gaf Bijan de nodige informatie voor de samenstelling van de ACT. Hij verheugde zich al op morgen omdat hij dan wat infusen wil ‘uitproberen’ op Ruby waarvan hij denkt dat ze haar meer energie zullen geven. Dat is nu namelijk het grootste probleem. Het totale gebrek aan energie. Daarom heeft ze ook nog 10 minuten op het laser bed gelegen om de mitochondriën te stimuleren en toen mocht ze naar huis.

Nadat we iedereen uitgebreid gedag hadden gezegd, en ik nog even wat werk overleg heb gepleegd en Phil en Daniel een knuffel heb gegeven die ineens binnen kwamen vallen, zijn we weer weggegaan.

Ik moest nog wat boodschappen halen en tot mijn grote verbazing zei Ruby dat ze mee wilde naar de supermarkt. Dit heeft ze de laatste 5 jaar absoluut niet gekund dus het was voor mij best een verassing dat ze mee naar binnen wilde. Daar liep ze direct op de sapjes af want die mist ze van thuis. Stiekem snel een foto gemaakt als bewijs 

Samen heerlijk gegeten in onze luxe suite waarna ze is gaan douchen en nu ligt ze te rusten. Het is prachtig weer en ik hoop dat ze later vandaag nog even mee gaat wandelen langs de Main om van het uitzicht te genieten.

Morgen ochtend vroeg start de behandeling met infusen en woensdag staat de ACT op de planning.

Fijne dag 

*Facebook post 23 april 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.