Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Week van de Teek

Nadat het afgelopen week ‘Week van de Teek’ was, wat behoorlijk veel aandacht genereerde op de diverse media kanalen, zag ik gisteren de aflevering van Een Vandaag dat opnieuw bewijst dat de reguliere geneeskunde in Nederland er nog steeds geen (s)teek van begrijpt. De arrogantie van het medische circuit in dit kleine land blijft me verbazen maar vooral enorm ergeren. Duizenden doodzieke patiënten zijn hier, dag in dag uit, massaal de dupe van.

Wat was het ‘Breaking news’?

Het AMC gaat in samenwerking met het RIVM wederom dure en langdurige onderzoeken opzetten (die in het buitenland allang zijn gedaan, waarvan internationale Lyme specialisten al zeker 30 jaar de uitslag weten en waar tot nu toe geen één van hen het antwoord op heeft gevonden) want ze hebben ‘ontdekt’ dat een teek niet alleen de Borrelia bacterie overbrengt maar ook andere ziektemakers…… Om moedeloos van te worden!

Infectioloog de heer Joppe Hovius van het AMC vertelt in onderstaand interview, waarin hij doet alsof hij het wiel heeft uitgevonden, dat een teek behalve Borrelia maar liefst(!) 6 verschillende ziektes kan overbrengen.

Applaus. Nobelprijs voor de heer Hovius… 

De arrogantie om te doen alsof niemand dit nog wist. Bovendien klopt zijn uitspraak niet want een teek kan veel meer ziektes overbrengen. En alleen van de Borrelia bacterie zijn al 12 verschillende varianten gevonden, laat staan van alle co-infecties die een teek ook bij zich draagt.

Aangezien iedere teek zijn eigen blauwdruk heeft van bacteriën en andere pathogenen, is dit naar mijn mening weer het zoveelste zinloze en nutteloze onderzoek dat alleen maar veel tijd en geld gaat kosten en patiënten uiteindelijk niets zal opleveren.

Zou het niet een beter idee zijn om al die tijd en geld in te zetten voor om te beginnen een goede en betrouwbare test methode? Daar zouden de duizenden Nederlandse patiënten veel meer mee geholpen zijn dan onderzoeken doen die uiteindelijk nergens toe zullen leiden. En dan in navolging hierop het opleiden van huisartsen en verzekeringsartsen zodat zij alerter zijn op het herkennen van de symptomen en meteen de goede testen laten doen en de juiste diagnose kunnen stellen.

Wat hier ook uit komt het gaat Lyme/tekenbeet patiënten niet veel verder helpen. Dit onderzoek wordt gefinancierd door de farmaceutische industrie en heeft maar 1 doel: medicatie ontwikkelen om te verkopen. Waar op zich niets mis mee is als het patiënten daadwerkelijk zou genezen. Maar de oplossing waar naar gezocht wordt valt onder symptoombestrijding. Het zal óf een nieuw type antibiotica worden óf iets van een vaccin. Wat in beide gevallen nooit alle pathogenen zal doden omdat iedere teek zijn eigen cocktail inspuit. Dus hoeveel verschillende typen testen, vaccins en antibiotica gaan ze dan ontwikkelen? Waarvan de laatste twee onherroepelijk ook gepaard zullen gaan met, vaak schadelijke, bijwerkingen.

Het wordt de hoogste tijd dat de reguliere geneeskunde gaat ‘omdenken’ en gaat samenwerken met de natuurgeneeskunde, zoals in Duitsland bijvoorbeeld al jaren de normaalste zaak van de wereld is. Daar werken huisartsen altijd samen met een natuurgeneeskundig arts waardoor er niet alleen in symptoombestrijding wordt gedacht, maar ook in het aanpakken van de oorzaak.

Wij zijn iedere dag opnieuw enorm blij en dankbaar dat Infusio Frankfurt en Phil Battiade op ons pad zijn gekomen en dat wij niet meer zijn overgeleverd aan het eeuwige geklungel van de medische wetenschap in Nederland.

Phil verdoet geen tijd met het zoeken naar welke bacteriën je zo ziek hebben gemaakt en dan proberen ze 1 voor 1 te vernietigen met ladingen antibiotica en andere schadelijke medicatie. Met zijn unieke ‘foundational medicin’ protocol focust hij op en geneest hij de oorzaak; een kapot immuunsysteem. Daarmee krijgt het lichaam de kans om zelf alle pathogenen die er niet in thuis horen te vernietigen en te verwijderen en degenen die het in de toekomst infiltreren meteen uit te schakelen.

Morgen gaan we terug naar Frankfurt voor een paar dagen behandeling waarvan ik uiteraard weer verslag zal doen.

Nogmaals dank aan iedereen die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt door ons verhaal te delen en doneren. Daar zijn we jullie nog iedere dag enorm dankbaar voor! 

Fijne dag! Geniet van de zon en pas op voor 🕷

*Facebook post 21 april 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.