Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

ACT dag 3

Korte update 

Vanochtend vroeg wakker na weer een té korte nacht. Ruby haar darmen zijn nog steeds behoorlijk van slag waardoor ze niet erg lekker heeft geslapen.

Gelukkig was het bij aankomst in de kliniek weer heerlijk rustig en had Ruby de stilte ruimte helemaal voor zichzelf. Daar heeft ze 3 uur lang diverse infusen toegediend gekregen waaronder wat nieuwe oplossingen die haar energie moeten opkrikken. Ze heeft bijna al die tijd liggen lezen in haar Engelse boek: Renegade Beauty, Reveal and revive your natural radiance geschreven door Nadine Artemis. Geen makkelijke kost kan ik je vertellen maar ze vindt het reuze interessant en gaat er helemaal in op. Ik heb ondertussen een aantal follow up calls gedaan om Angela een beetje te ontlasten. Omdat Nadine op vakantie is draait ze dubbele diensten en had ze gisteren, na een lange dagdienst, nog 21 patiënten gebeld. Best veel in je eentje en ik ben er nu toch dus kan ik net zo goed mijn steentje bijdragen en doen wat ik anders thuis ook zou doen.

Na thuiskomst is Ruby meteen haar bed in gedoken om haar hoofd weer even tot rust te laten komen en proberen wat slaap in te halen.

Ik loop zo weer terug naar @infusiofrankfurtgermany om een aantal korte video’s in het Nederlands op te nemen zodat ook de mensen die het Engels niet erg machtig zijn alle behandelingen en protocollen goed kunnen begrijpen.

Hopelijk kunnen we later vandaag of vanavond, net als gisteravond, nog even naar buiten om een stukje te wandelen of op een bankje zitten en naar mensen kijken want dat kan hier heel goed. Er komt veel moois voorbij rennen 

Morgen staat de ACT op de planning dus dat wordt een spannende dag.

Fijne dag 

*Facebook post 24 april 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.