Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Jarig

Goedemorgen 🎉

Vandaag is een bijzondere dag.

23 jaar geleden werd ik moeder van een prachtige dochter die me veel zou leren over het leven en mijzelf.

De grootste les die ze me tot nu toe heeft geleerd is die van onvoorwaardelijke liefde. Dat is het mooiste cadeau dat iemand me in dit leven heeft kunnen schenken. En dat ik gelukkig ook aan haar heb kunnen geven 🙏

Ondanks dat ze haar verjaardag voor het 9e jaar op rij niet echt kan vieren omdat ze daar nog niet toe in staat is, laten we het natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en staat er een grote bos bloemen en een cadeau klaar. Toen ik vroeg wat ze wilde hebben voor haar verjaardag zei ze dat ze maar 1 cadeau voor zichzelf wilde: een diffuser waar etherische oliën in gaan om de lucht in haar kamer te zuiveren.

Verder wilde ze heel graag dat iedereen die haar iets wil geven een gorilla voor haar adopteert. Ze heeft een aantal weken geleden de documentaire ‘Virunga’ gekeken op Netflix en dat heeft haar diep geraakt. Ze moest er vreselijk om huilen en heeft toen besloten om de gorilla’s, die precies in het gebied leven waar rebellen strijden en alles en iedereen die in de weg loopt vermoorden (inclusief de met uitsterven bedreigde gorilla’s en hun verzorgers) te helpen.

Ondanks dat ze zelf nog steeds niet helemaal in orde is en van alles en nog wat nodig heeft om de dagen door te komen en de moed er in te houden, geeft ze meer om de gorilla’s en het welzijn van hun verzorgers.

Dat maakt mij een hele trotse mama.

Ik heb daarom samen met mijn broer en opa en oma, moeder gorilla Taraja en haar baby Ishimwe voor haar geadopteerd.

Onze grootste wens is dat als Ruby weer normaal kan functioneren we samen op reis kunnen gaan en de gorilla’s in levende lijve mogen aanschouwen.

Hele fijne dag! 🍀

Facebook bericht 14 mei 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.