Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

1e stamcel verjaardag

Vandaag is Ruby’s 1e stamcel verjaardag 🎉🎉🎉

Het is precies een jaar geleden dat ze bij Infusio Frankfurt de SVF behandeling onderging waarna ze haar eigen stamcellen via infuus terug kreeg en de reparatie en genezingsfase kon beginnen.

Dat was een zeer bijzondere en emotionele ervaring waar ik toen uitgebreid over heb geschreven. Ik mocht voor de 2e keer het leven schenken, wat niet iedere moeder is gegund en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad.

Het jaar is omgevlogen en ze is er nog niet helemaal maar er zijn al veel klachten verminderd of zelfs geheel verdwenen en ze heeft bijvoorbeeld sinds de behandeling NOOIT meer in haar rolstoel gezeten. Voor de SVF was ze extreem hulpbehoevend, kon niet zelfstandig lopen, had verschrikkelijk veel pijn en ik moest alles voor haar doen. Nu kan ze alles weer zelf en ook al is het niet alle dagen feest, het leven ziet er echt een stuk beter uit en de hoop dat het goed komt is weer terug.

We zijn Infusio en alle artsen en verpleegkundigen dan ook voor altijd enorm dankbaar voor wat ze voor Ruby en mij hebben gedaan. Ook omdat ze ons blijven ondersteunen en altijd zoeken naar manieren om de symptomen waar ze nu nog last van heeft, zo snel mogelijk te verhelpen zodat ze haar leven weer kan oppakken.

Genezen van een auto-immuun aandoening is een lang en ingewikkeld proces en vooral een kwestie van volhouden en door blijven gaan. Ook ons geduld wordt soms danig op de proef gesteld omdat het niet sneller gaat dan het gaat.

Maar het is niet anders en we blijven gewoon door gaan tot dat ze daar is waar ze zijn wil.

Ik ben echt reuze trots op haar en we hebben haar vandaag daarom extra verwend met een vegan en glutenvrije muffin en een mooie Swarovski ring die bij haar armbandje past dat ze precies een jaar geleden van opa en oma kreeg. Ook zij hebben veel bewondering voor hun enige kleinkind en wat ze allemaal moet doorstaan in haar jonge leven en verheugen zich er al op om straks weer allerlei leuke dingen met haar te kunnen doen!

Ik zal proberen weer iets vaker te posten om jullie op de hoogte te houden.

Facebook bericht 30 augustus 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.