Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Ruby heeft je hulp nodig! 🙏

Twee jaar geleden wisten we met jullie overweldigende steun, hulp en enthousiasme voldoende fondsen te werven om de stamcelbehandeling voor Ruby van te kunnen betalen.

Ook alle daaropvolgende consulten, behandelingen, supplementen, medicatie, reis- en verblijfkosten hebben we vanuit de stichting kunnen bekostigen. We zijn maar liefst 5 keer naar de kliniek in Frankfurt afgereisd waar ze de afgelopen 2 jaar is behandeld voor chronische ziekte van Lyme.

Dat jullie dat met zijn allen mogelijk hebben gemaakt is iets waar we nog steeds enorm dankbaar voor zijn 🍀🍀🍀

Helaas bleek in de loop van de tijd dat Ruby niet alleen chronische Lyme had, maar dat er al die tijd ook andere aandoeningen meespeelden die haar gezondheid nog dagelijks ondermijnen. Deze zijn nu aan de beurt.

De behandeling tegen de Lyme was succesvol. Uit de laatste gespecialiseerde bloedonderzoeken bleek dat de Borrelia bacterie en diverse co-infecties, niet meer te vinden waren. Wel werden er een aantal schimmel infecties gevonden waarvoor ze nog behandeld moet worden.

Ook gaat het er steeds meer op lijken dat ze CCI heeft. Cranio cervicale instabiliteit. Dit zijn standsafwijkingen aan de hoog cervicale wervelkolom, in het gebied van C0 tot en met C3. Daardoor ligt ze nog steeds 95% van de tijd helemaal alleen in een donkere kamer. Ze kan geen enkele prikkel verdragen en is 24/7 zo duizelig dat ze slechts kleine stukjes in huis kan lopen. Naar buiten gaan is geen optie omdat ze het gevoel heeft dat ze op een boot in zwaar weer staat. Ook als ze ligt is ze duizelig maar dan kan ze in ieder geval niet vallen.

Om te kunnen vaststellen of al haar huidige klachten zoals de duizeligheid, wegvallen, zware hoofd- en nekpijn, benauwdheid, hartkloppingen en andere neurologische klachten worden veroorzaakt door CCI, is het noodzakelijk om een ‘upright MRI’ te laten maken. Aangezien dat niet in Nederland kan, zullen we weer naar Duitsland moeten. In Frankfurt staat een machine waarmee ze een zittende MRI kunnen maken.

Infusio Frankfurt heeft afgelopen vrijdag voor Ruby een spoedafspraak kunnen inplannen voor de MRI op dinsdag 6 augustus. Daarop volgend zal ze in de kliniek 3 dagen behandeling ondergaan tegen de schimmels en proberen haar andere klachten iets te verlichten.

Helaas zijn we financieel weer terug bij af. Onze stichting is zo goed als leeg. We hebben nog net genoeg voor de reis en verblijf maar niet voor de MRI en behandeling. Ook het mogelijke vervolgtraject, dat we uiteraard allemaal weer zelf zullen moeten betalen, kan niet plaatsvinden zonder jullie hulp. Als Ruby inderdaad CCI heeft dan zal ze moeten worden geopereerd. Ook dit kan alleen in het buitenland en brengt behoorlijk wat onkosten met zich mee. Met een beetje geluk kan ik de operatie (€ 80.000,-) via de zorgverzekeraar vergoedt krijgen maar zullen we wel reis- en verblijf zelf moeten betalen.

Wij hopen dan ook dat we nog eenmaal een beroep mogen doen op jullie steun en vrijgevigheid en je vragen een bedrag te doneren om te helpen Ruby haar gezondheid te verbeteren en een betere kwaliteit van leven te geven.

Het duurt nu al ruim 10 jaar. Ruby wil heel graag ook van haar leven genieten en haar dromen kunnen waarmaken.

Ze wil LEVEN. Niet slechts vechten om te OVERLEVEN 🍀

Alle donaties zijn zeer welkom! Iedere euro brengt Ruby dichter bij haar doel. Door dit bericht te delen in jouw netwerk help je ons ook.

Kun je even niets missen, deel dan dit bericht. Hoe groter het bereik, hoe groter de kans dat we het doel van € 15.000,- zullen halen.

Enorm bedankt voor alle steun. We waarderen het heel erg!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2764.png

Veel liefs,
Ruby en Rolien 🙏🙏🙏

DONEREN kan via de DONEER button of door rechtstreeks op onderstaand rekening nummer te storten.

Stichting Save Ruby’s Life, Amsterdam
Reknr: NL06 TRIO 0338 6302 28

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.