Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

2e behandeldag

Vandaag na een lange dag in de kliniek even geen social media maar lekker naar buiten gegaan om te wandelen, de buurt te verkennen en uiteraard even mijn natuurlijke vegan verzorgingsproducten aangevuld, die hier veel goedkoper zijn dan in Nederland. Mama ook weer blij 🌱

Het zijn zware dagen voor Ruby. Het maken van de MRI heeft er behoorlijk ingehakt. En dat het dan nog een keer moet is niet heel erg fijn als je zo je best hebt gedaan 🙁

Vandaag begon de dag slecht. Na een onrustige en vermoeiende nacht, waarbij Ruby vreselijk veel last had van hevige stuiptrekkingen en door de hele hotelkamer liep te spoken, waren we vanochtend bij het wakker worden allebei behoorlijk brak. Voor mij niet zo’n ramp want ik slaap het vanavond wel weer bij. Maar voor haar is dit ‘normaal’ en is bijslapen helaas geen optie.

We waren dus een beetje later in de kliniek waar het gelukkig heerlijk rustig was. Door de pijn en vermoeidheid kon ze amper lopen en we zijn de rolstoel vergeten mee te nemen, dus alles gaat deze dagen met een slakkengangetje.

Ruby kon zich ook vandaag weer afzonderen in de achterste ruimte waar ze helemaal alleen lag. Omdat ze gisteren zo sterk had gereageerd op de detox zouden ze het vandaag wat rustiger aan doen en haar vooral helpen met het verwijderen van vrijgekomen gifstoffen. Dus kreeg ze een darmspoeling. Dat was een appeltje eitje met het apparaat en ging heel erg goed. Wel een aparte ervaring dat je samen met een arts ligt te kijken naar wat er allemaal voor interessants uit je lichaam komt. Dat gaat thuis natuurlijk heel anders 💩

De spoeling hielp meteen want ze voelde zich iets beter en heeft kunnen eten en een beetje rondgelopen. Daarna ging ze aan een infuus met diverse mineralen en elektrolyten, die je lichaam uitscheidt tijdens het ontgiften. Dat moet worden aangevuld. Dat ging tergend langzaam omdat de stuipen ineens heel heftig werden. Na 15 minuten pauze weer voorzichtig verder en toen lukte het haar uiteindelijk om de hele flacon op te maken.

Rond 3 uur was ze klaar en zijn we voorzichtig schuifelend de deur uit gelopen. Ze was helemaal gesloopt en bij aankomst in het hotel is ze meteen weer in haar bed gedoken.

Ik hoop dat ze vannacht een beetje beter zal kunnen slapen en dat haar lichaam rustiger blijft dan de afgelopen dagen. Soms snap ik niet dat ze dat volhoudt want het is echt verschrikkelijk om aan te zien hoe heftig haar lichaam schokt en trekt en hoe wild haar armen en benen om haar heen slaan. Dat kost vreselijk veel kracht en energie en ze zweet zich dan een ongeluk. Het vergt enorm veel inspanning die ze dan toch iedere keer weer weet op te brengen.

Als ik zou mogen kiezen dan staat bij mij met stip op nummer 1 dat die vreselijke aanvallen ophouden. Dat zou haar zo ongelofelijk veel pijn en energie schelen.

Ik hoop met heel mijn hart dat deze reis haar een beetje dichter bij dat doel zal brengen 🙏

Fijne avond 🍀

Facebook bericht 8 augustus 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.