Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Weer thuis

We zijn sinds vrijdagavond weer thuis. Na een ‘redelijke’ laatste nacht in Frankfurt waarin Ruby haar stuiptrekkingen iets sneller onder controle kreeg door de combinatie van een Choline neusspray en de Diazepam druppels, zijn we voor de laatste behandeldag naar @ [264099503626925:274:Infusio Frankfurt] vertrokken. Het leek erop dat de detox begon aan te slaan. Ze voelde zich een klein beetje beter.

De artsen wilden niet al te veel doen omdat we ook nog terug naar huis moesten rijden en haar lichaam overal zo sterk op reageert. Eerst ging ze weer 40 minuten in de Slimyonik. Daarna een injectie met EDTA om op die manier de zware metalen uit de cellen te drijven. Dit is een wat zachtere methode en heeft geen nare bijwerkingen zoals het infuus dat ze op woensdag had gekregen. Vervolgens nog een aantal infusen met o.a. mineralen en glutathion ter ondersteuning.

Volgens de artsen is ondersteuning het enige waar ze haar nu mee kunnen helpen. Zolang we in dit huis blijven wonen zal ze last blijven houden van de Mycofenol vergiftiging en zullen de Mycotoxines haar immuunsysteem blijven onderdrukken. De enige ‘behandeling’ om dat te verhelpen is verhuizen, maar dat is zo makkelijk nog niet in een totaal overspannen huizenmarkt. Er is een kleine kans dat het de komende maanden toch zal lukken. Fingers crossed.

De oorzaak van het grootste deel van haar klachten wordt veroorzaakt door problemen in haar nek. Wat daar precies aan de hand is, kan alleen definitief worden vastgesteld door diverse scans waarvan we dus 1 onderdeel missen. De rotatie positie is door de MRI kliniek in Frankfurt ‘vergeten’. Die moet alsnog gedaan worden. Wanneer en waar is nog een beetje onduidelijk want de kliniek vindt tot nu toe dat ze niets verkeerd hebben gedaan en zijn van mening dat we voor die ene positie, de volle mep moeten betalen. Wij en ook Infusio zijn van mening dat ze een fout hebben gemaakt en deze kosteloos moeten rechtzetten. To be continued….

Zolang we dat onderdeel niet hebben kan de neurochirurg in Barcelona haar situatie niet goed beoordelen. Alles loopt nu een paar weken vertraging op terwijl iedere dag voor Ruby een ware beproeving is. De reis, de scan en de behandeling bij Infusio waren verschrikkelijk vermoeiend en sinds we terug zijn voelt ze zich beduidend slechter. Ook de teleurstelling dat het nu nóg langer gaat duren voordat we weten wat er precies aan de hand is in haar nek, is voor haar moeilijk mee om te gaan. Geen diagnose betekent immers geen behandeling.

Maar het is niet anders. Als alle artsen, specialisten en instanties waar we de afgelopen 12 jaar mee te maken hebben gehad, beter hadden geluisterd en efficiënter hadden gewerkt, had het haar zeker 6 jaar gescheeld. Allemaal weggegooide tijd. Het geeft Ruby iedere keer weer het gevoel dat ze niet belangrijk genoeg is om geholpen te worden en ook dat de artsen de ernst van de situatie onderschatten. Niet erg bevorderlijk voor het vertrouwen en genezingsproces.

Sinds we thuis zijn gaat het niet goed met haar. Het is duidelijk te merken dat ze hier veel meer last heeft van haar longen en luchtwegen. Ze loopt de hele dag te hoesten en snuiten. En dat ze weer helemaal alleen en geïsoleerd in haar kamertje ligt helpt ook niet. Ze gaat proberen om weer dagelijks een stukje met mij te wandelen. alhoewel dat natuurlijk niet helpt tegen de eenzaamheid.

We hopen van de week te kunnen starten met de McKenzie therapie. En op advies van Phil zo snel mogelijk een afspraak plannen met een neuroloog in Amsterdam omdat ze meer/andere ondersteuning nodig heeft met al haar neurologische klachten. Alleen Diazepam en Choline zijn niet voldoende om de symptomen te onderdrukken. Deze arts kan haar dan tzt ook doorsturen naar neurochirurg dr. Peul in Nederland voor aanvullende behandeling en eventuele doorverwijzing naar dr. Gilete in Barcelona.

Wordt vervolgd…

Fijne dag 🍀

Facebook bericht 12 augustus 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.