Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Crowdfunding

Er wordt enorm veel geliked en gedeeld, waarvoor hartelijk dank 🙏🙏🙏

Ik kan zien dat we al ruim 13.000 mensen hebben bereikt en dat er bijna 1.950 betrokkenheidsreacties zijn. Ook is ons ‘gepinde’ bericht al bijna 160 keer gedeeld. Donaties druppelen binnen. De stand is nu bijna € 3.500,- waarvoor heel veel DANK. Echt Geweldig dat iedereen Ruby wil helpen. Super fijn! 👍

Hoe groter het bereik van onze ACTIE, hoe groter de kans dat andere patiënten het lezen en misschien ook kunnen worden geholpen. Het probleem waar Ruby al bijna 11 jaar mee worstelt gaat niet alleen over haar maar ook over misstanden in onze nationale gezondheidszorg, die patiënten veel vaker in de steek laat dan onze regering ons wil laten weten.

Voor veel aandoeningen mist de kennis en dus ook zorg en word je gedwongen om deze in het buitenland te zoeken, met het gevolg dat je zelf de kosten moet betalen. Zo hebben wij alleen al in de afgelopen 2 jaar vanuit de Stichting bijna € 50.000,- uitgegeven aan onderzoeken, behandelingen, supplementen, medicijnen en reis- en verblijfkosten. Dat is zonder hulp van anderen natuurlijk niet op te brengen. Zeker niet als alleenstaande moeder/ fulltime mantelzorger zou ik dat in mijn eentje nooit hebben kunnen ophoesten.

Gelukkig was het allemaal niet tevergeefs want Ruby is in Duitsland succesvol behandeld tegen chronische ziekte van Lyme. Helaas bleek dat er meer aan de hand was. Vandaar opnieuw een CROWDFUNDING. De fondsen in de stichting zijn op en het hele circus begint dus opnieuw. Want ook de komende onderzoeken in Frankfurt zoals de upright MRI, de beoordeling van de specialist in Barcelona, 3 dagen behandeling tegen schimmelinfecties, waar ze nog steeds last van heeft, en de daaropvolgende onderzoeken en behandelingen moeten we weer zelf betalen. En dat loopt altijd meer in de papieren dan verwacht.

In het ergste geval zal Ruby geopereerd moeten worden. Een operatie die niet in Nederland kan plaatsvinden omdat er hier geen chirurgen zijn die dat kunnen. Ik ga mijn uiterste best doen om dat via de zorgverzekeraar te regelen maar tot nu toe is dat nog geen enkele patiënt gelukt. Dan praten we over hele grote bedragen waar ik liever nog niet aan wil denken.

Tot die tijd hebben we nog steeds geld nodig om alles te kunnen betalen. Blijf daarom alsjeblieft ook DONEREN. Zonder jullie hulp kan Ruby niet worden behandeld. Alle bijdragen zijn meer dan welkom!

Het t-shirt met de tekst: ‘It’s Lyme, not Lyme’s’ dat Ruby de afgelopen 2 jaar vaak heeft gedragen als pyjama, gaat in de prullenbak. Lyme is gelukkig verleden tijd!

Heel veel DANK!! We waarderen alle hulp enorm <3 <3 <3

Geniet van je gezondheid! 🍀🍀🍀

DONEREN kan via Ideal en Paypal op de website van de stichting: https://saverubyslife.nl/

Of rechtstreeks op Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228

Facebook bericht 30 juli 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.