Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Verjaardag

Vandaag is het mijn verjaardag en voor de 10e, 11e of 12e keer, ben de tel kwijt, kan ik het niet vieren vanwege de gezondheidsproblemen van Ruby. Ze kan namelijk absoluut niet tegen prikkels zoals licht en geluid of tegen het ‘gedoe’ en de energie van andere mensen. Dan krijgt ze na een paar seconden een soort blackout en moet ze zich direct afzonderen. Haar hersenen kunnen de drukte niet verwerken en ze is niet in staat om langer dan 5 minuten rechtop te zitten. Bezoek en visite zijn daarom uit den boze. Ook haar eigen verjaardag heeft ze daardoor al die jaren niet kunnen vieren wat voor een jonge meisje natuurlijk veel erger is dan voor een oude taart zoals ik 😉

Door deze situatie zijn we de afgelopen 10 jaar ook niet op vakantie geweest en hebben we geen kerst en oud en nieuw gevierd. Is allemaal geen ramp maar wat zou het fijn zijn als we dat allemaal wél zouden kunnen doen en er zorgeloos van zouden kunnen genieten. Net als iedereen met vrienden en familie gezellig bij elkaar zijn met eten en muziek, of op reis gaan naar een ander land met een ander klimaat en cultuur. Zoals ons leven eruit zag voordat Ruby zo ziek werd. Het zijn de leuke dingen van het leven waar door je het tijdens de wat mindere dagen volhoudt. Als dat allemaal wegvalt is het leven ineens een stuk minder gezellig en wordt het moeilijk om door te blijven gaan.

Daarom is het zo belangrijk dat we volgende week naar Duitsland kunnen afreizen om de zittende MRI te laten maken. Alleen op die manier kunnen we er achter komen wat er precies aan de hand is in haar nek en wat de mogelijke oorzaak is van al haar klachten. Nu we weten dat er in haar lichaam geen ziekmakende virussen en bacteriën meer actief zijn en we alleen de schimmelinfecties hoeven aan te pakken en haar immuunsysteem proberen te kalmeren, komt de werkelijke oorzaak van deze jarenlange ellende langzamerhand naar boven.

Als het vermoeden van de arts wordt bevestigt, en Ruby blijkt Cranio Cervicale instabiliteit (CCI) en/of Atlantoaxiale instabiliteit (AAI) te hebben, dan staat haar nog een lang traject te wachten met veel behandelingen, therapieën en diverse hulpmiddelen en in het ernstigste geval zelfs een operatie door een gespecialiseerde chirurg in het buitenland.

Dankzij een aantal enorm gulle donateurs staat de teller nu op bijna € 4.300,- wat natuurlijk een prachtig bedrag is na anderhalve week. Daar kunnen we de reis- en verblijfkosten, de upright MRI en het consult van dr. Gilete mee financieren. Maar het is helaas nog niet genoeg om ook de behandelingen tijdens de 3 dagen in de kliniek mee te bekostigen. We hebben dus nog steeds jullie HULP nodig!

Op deze speciale dag wil ik maar 1 cadeau; dat mijn enige dochter weer gezond wordt en zelfstandig door het leven verder kan om haar dromen waar te maken. Dat is voor mij het allermooiste geschenk ooit🙏🙏🙏

Help ons alsjeblieft met een DONATIE zodat we alle onderzoeken en behandelingen die nodig zijn voor Ruby, kunnen betalen.

DONEREN kan via Ideal of Paypal óf op Triodos Bank:

Stichting Save Ruby’s Life, NL06 TRIO 0338630228

Nogmaals HEEL ERG VEEL DANK voor al jullie bijdrages!! Of dat nou DELEN, LIKEN of DONEREN is. Alle aandacht helpt en steunt ons!

DANK!

Facebook bericht 1 augustus 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.