Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Terug in Frankfurt

We zijn na een lange en vermoeiende reis in Frankfurt aanbeland. Het was erg druk onderweg met veel wegwerkzaamheden waardoor je lange stukken slechts 80 km per uur mocht rijden, en dat schiet natuurlijk niet erg op.

Maar we zijn er. Koffers uitgepakt en gegeten. Ruby is meteen gaan slapen want ze was bekaf.

We logeren in een ‘appartement’ in het Living Hotel Derag Frankfurt. Niet al te ver van Infusio en ook maar 11 minuten rijden naar de MRI kliniek. Ideaal dus.

We hadden geen dag later moeten gaan want Ruby heeft het de laatste dagen erg zwaar gehad. Om de één of andere reden werden de stuiptrekkingen, die toch al erg pittig zijn, heftiger en heftiger en duurde het lang voordat de diazepam zijn werk deed. Ze moest ook steeds meer nemen om er iets van te merken en dat is natuurlijk geen goede ontwikkeling.

Normaal gesproken houdt ze het allemaal redelijk goed vol, maar nu werd het haar te veel. Ze heeft een behoorlijke inzinking gehad waardoor ik zelfs nog even twijfelde of we wel konden gaan. Niet alleen lichamelijk maar vooral ook mentaal zat ze er helemaal door heen, en dat gebeurt niet vaak. De hoofd- en nekpijnen, de druk op haar borstkas waar door ze amper kan ademhalen, de stuiptrekkingen die steeds harder en agressiever werden. Ze heeft zichzelf flink bezeerd door de harde vuistslagen op haar benen en de grond. Ik was er niet iedere keer op tijd bij om er een dik kussen tussen te stoppen om te voorkomen dat ze zichzelf pijn deed.

Gelukkig kalmeerde haar lichaam gisteren weer en besloten we om gewoon te gaan. De zittende MRI is té belangrijk om niet te doen. Maar het is wel duidelijk dat er echt snel iets moet gebeuren want zoals het nu is zal ze het niet heel erg veel langer meer volhouden. Het is voor mij als moeder ook steeds moeilijker om mijn dochter zo te zien lijden, wetende dat ik bijna niets voor haar kan doen om de pijn te verlichten.

Daarom zijn we jullie allemaal echt enorm dankbaar dat we door alle donaties de mogelijkheid hebben om naar Frankfurt te gaan voor de MRI en een paar dagen onderzoek en behandeling. In Nederland weten ze niet wat er met haar aan de hand is, en is het een uitzichtloze situatie.

Dus nogmaals… DANK DANK DANK! 🙏🙏🙏

DONATIES zijn nog steeds van harte welkom. Er staat Ruby nog een lange periode te wachten van behandelingen en daarna revalidatie en therapie. Dat zullen we (grotendeels) zelf moeten betalen.

DONEREN kan via Ideal en Paypal op deze website of op bankrekeningnummer Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228

Fijne avond 🍀

Facebook bericht 5 augustus 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.