Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Laatste MRI

Gisteren heeft Ruby de laatste zittende MRI gedaan; cervical MRI with flexion and extension. Die zijn altijd erg vervelend omdat het apparaat vreselijk veel herrie maakt van het type waar oordoppen niet tegen helpen. En omdat ze in hele ongemakkelijke posities moet zitten met haar nek zodat ze precies in kaart kunnen brengen waar de problemen zitten.

We waren weer in hetzelfde centrum als maandag en de specialisten waren opnieuw erg begripvol en meegaand. Het licht mocht uit, ze mocht tijdens het maken van de MRI haar mondmasker af doen en de technicus vertelde constant hoeveel minuten iedere sessie zou duren. Zo een andere belevenis dan in Duitsland!!

Al met al viel het haar mee al was ze daarna wel kotsmisselijk en uitgeput. Maar ze was ook opgelucht dat het voorbij was en dat de technicus zei dat de beelden goed gelukt waren.

Nu heeft ze weer 2 dagen rust voordat we maandag naar het consult met de neurochirurg gaan en hij de uitslagen van de scan en MRI’S met haar gaat bespreken. Dan horen we ook meer over wanneer hij welke operatie zal doen. Heel spannend!

Nu eerst rust en vanmiddag gezelligheid bij de Pubquiz van @tisjeboyjay 😃

Ontzettend bedankt voor alle donaties die blijven binnen stromen. Extra veel dank aan de lieve engel die voor de zoveelste keer een zeer gulle donatie heeft gestort waarmee de stand nu op €176.739,- staat 🙏🙏🙏

Blijf alsjeblieft delen en doneren 💰

Doneren kan rechtstreeks op Stichting Save Ruby’s Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228

Of via de doneerlink

Heel hartelijk dank!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

2 reacties op “Laatste MRI

 1. Wat ontzettend goed dat jullie nu eindelijk het behandeltraject in kunnen gaan. Wat zal dat een verademing zijn. En wat mooi, die kleine glimlach op die foto van 21 april. Ondanks alle narigheid waar jullie in zitten en ondanks alles wat jullie hebben meegemaakt, nu doormaken en nog zullen meemaken. Hoe knap is dat!

  En ja, natuurlijk doe ik nog een donatie. Alle beetjes helpen.
  Heel veel succes met de operaties straks.

  • Dank je Remko. Ja het is heel fijn dat we nu weer stappen kunnen zetten. Al is het super vermoeiend. Maar er gloort licht aan het einde van de tunnel dus ze bijt zich er moedig door heen. Heel hartelijk dank weer voor je donatie! Super fijn dat je ons blijft steunen.

   Groet,
   Rolien en Ruby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.