Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling week 2

Tweede dag bij Infusio Frankfurt🍀🍀🍀

Na een redelijk goede nacht geslapen te hebben, zonder veel extra klachten, gingen we vanochtend vol goede moed weer op pad. Ruby voelde zich zo goed dat ze het aandurfde om zonder rolstoel van huis te gaan. Dat is een gigantische overwinning want dat is echt jaren geleden! Iedereen was blij verrast om haar lopend naar binnen te zien komen. Van Bijan kreeg ze een big hug toen ze hem vertelde dat ze zonder rolstoel was gekomen. Hij wist niet wat hij hoorde en was oprecht blij voor haar 😊

De dag begon met 4 infusen. Voornamelijk immuun- en energie versterkende stoffen. Dit ter voorbereiding op de stamceltherapie die morgen ochtend vroeg plaats zal vinden. Ook is er nog een Global Diagnostics test gedaan, heeft ze op het laserbed gelegen, een thymus injectie gekregen en een injectie in haar buik met een bloedverdunnend middel in verband met de operatie morgen.

Dit ging allemaal probleemloos en met een grote glimlach. Ze was de hele dag al aan het grappen en grollen met Glenn. Veel aan het lachen samen. Heerlijk om te zien! Op een gegeven moment kwam ze vertellen dat ze een wedstrijdje met @glennmertens deed wie het eerst klaar was met de infusen. De winnaar moest trakteren op een (vegan) ijsje. Aangezien Ruby’s infusen altijd razendsnel inlopen won ze dat met een straatlengte voorsprong 😅

Hierna was ze goed moe. We moesten buiten nog even wachten op Bogdan de chauffeur om ons terug te brengen naar het appartement. Aangezien het hier fantastisch mooi weer is was dat helemaal niet erg. Ook niet omdat James, een Amerikaanse patiënt die alle dagen heel vrolijk is, daar ook stond te wachten. Het is heel bijzonder hoe de groep patiënten met elkaar klikt en elkaar steunt 🌞

Nu goed uitrusten. Morgen worden we om 6:45 uur opgehaald voor de grote dag. Dan krijgt ze haar schone en gezonde stammies terug die haar lichaam weer zo goed als nieuw zullen maken 🙏🙏🙏

Fijne dag! 💚 💚 💚

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.