Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling week 2

Eerste dag bij Infusio Frankfurt

Na afgelopen weekend waarin Ruby zoveel mogelijk heeft gerust, gerelaxed en gegeten (haar eetlust is weer terug yeahhh😀) werden we vandaag weer om 9.15 uur opgehaald door Bogdan de chauffeur. Ze voelde zich redelijk goed dus heeft gewoon alles gelopen. De rolstoel weer niet gebruikt 💪👍

Eerst werd er bloed afgenomen, toen het infuus met natuurlijke antibiotica en 1 met de meyerscocktail zonder foliumzuur omdat haar lichaam dat niet verdraagt. Daarna voetreflexologie, 45 minuten in het lymfedrainagepak, thymus injectie en plaatselijke lasertherapie. Dit laatste in verband met de stamceltherapie die woensdag al zal plaatsvinden. Uit haar bloedonderzoek bleek dat ze nu al de ideale omstandigheden heeft in haar lichaam en daarom willen ze dat zo snel mogelijk doen. Ze zullen dus ook niet al teveel meer detoxen om dit evenwicht niet te verstoren.

Ook nog een gesprek gehad met Bijan de arts. Hij was erg blij met de resultaten tot nu toe. Haar lichaam reageert super goed op alle behandelingen dus hij heeft veel eer van zijn werk en voorziet geen problemen. Daar vertrouwen we op 😎

Opa en oma zijn ook een tijdje bij ons geweest en keken hun ogen uit. Ze vonden het heel fijn om zelf te kunnen zien en horen hoe het er aan toe gaat bij Infusio en waren zeer positief over de hele gang van zaken 🙏🙏🙏

Nu gaan we eerst even lekker relaxen en dan neem ik haar later nog even mee naar buiten om in het park te zitten. Ze begint zich te vervelen en wil graag iets meer bewegen wat echt een heel goed teken is. Het is super mooi weer en daar kunnen we dan lekker van genieten 🌞🌞

Fijne dag allemaal 💚💚💚

De dag begon vandaag met een heerlijke rustgevend voetreflexmassage. Dit helpt ook bij het detoxen.
Ruby in het lymfedrainagepak. Daar moest ze 45 minuten in liggen en dit stimuleert het lymfesysteem waardoor het lichaamseigen ontgiftingssysteem beter gaat functioneren.
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.