Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling week 2

Derde dag bij Infusio Frankfurt🍀🍀🍀

STAMCELDAG!!💉😷😀

Vandaag was het dan eindelijk zover! Ruby zou haar nieuwe en gezonde stamcellen krijgen. Na een korte onrustige nacht werden we om 6:45 opgehaald. Het was heerlijk rustig in de kliniek. Alleen de patiënten die de stamceltherapie kregen waren aanwezig.

Na een tijdje hangen en thee drinken werd ze in een kamer apart gelegd en voorbereid op de procedure. Ze kreeg alvast een infuus ingebracht en niet veel later een injectie met een roesje zodat ze wat rustiger werd. Dat werkte goed want het duurde niet lang voordat ze wazig uit haar ogen keek en begon te lallen 😅

Nadat Annika en Glenn haar waren voorgegaan was Ruby aan de beurt. Het ging allemaal heel gemoedelijk en ik mocht er bij blijven om foto’s te maken. Bijan de arts desinfecteerde haar rug en maakte na het gebied goed verdoofd te hebben 2 hele kleine incisies om met de canules naar binnen te kunnen om haar rugvet inclusief gezonde stamcellen te kunnen oogsten. Nadat hij had gecheckt of ze nog iets voelde ging hij eerst met canules het gebied een beetje losmaken. Daarna werden de stamcellen geoogst met een dikkere canule met grote spuit eraan vast waar het vet vermeng met een beetje bloed in werd gezogen.

Ruby voelde al die tijd niets. Wel dat er iemand aan haar lichaam zat te rommelen en dat er it’s gebeurde, maar ze had geen pijn. Na ongeveer 25 minuten had hij 2 spuiten vol met goede stamcellen en was hij helemaal blij omdat het zo goed gegaan was 💪

Rug schoongemaakt, groot verband er omheen en toen mocht ze van de tafel en naar een andere ruimte om bij te komen. Daar kreeg ze meteen een infuus met manitol dat er voor zorgt dat de stamcellen door de bloed/brein barrière heen kunnen waar ze de schade, die Borrelia en co hebben aangebracht, kunnen repareren. Toen kwam Nadine binnen met een grote spuit met haar gereinigde stammies. Die mocht ik bij de speciale oplossing spuiten zodat ze via het infuus weer terug in Ruby’s lichaam konden druppelen. Dat was best even emotioneel want het voelde bjjna alsof ik haar voor de 2e keer het leven schonk. Als laatste nog een Meyerscocktail voor meer energie en kracht. Toen nog de thymus injectie en klaar was ze.

Al met al best een drukke en vermoeiende ochtend die behoorlijk emotioneel was. Ondanks dat iedereen heel relaxed en vrolijk was is het voor de patiënt natuurlijk een heel groot ding. De stammies gaan haar haar leven teruggeven. Dat is best heftig 🙏🙏🙏

Toen we eindelijk weer thuis waren en ze in bed ging liggen om te slapen moest ze dan ook huilen. Tranen van opluchting en dankbaarheid dat ze nu dan toch eindelijk zal kunnen genezen en dat deze gitzwarte bladzijde uit haar leven over niet al te lang voorgoed voorbij zal zijn.

Ik wil daarom nogmaals IEDEREEN die dit voor haar mogelijk heeft gemaakt door te doneren of op andere manier ons te helpen en ondersteunen, uit de grond van mijn hart, van mijn tenen tot mijn kruin, met alle vezels in mijn lichaam, voor EEUWIG en ALTIJD ongelofelijk bedanken!!

Dankzij jullie ALLEMAAL kan mijn dochter straks haar leven weer oppakken en doen waarvoor ze hier gekomen is!!

Dank dank dank 🙏💚🙏💚🙏💚🙏💚

Verpleegkundige Angela brengt een infuus aan ter voorbereiding op de SVF procedure.
Dokter Bijan Boustani oogst de stamcellen uit Ruby’s onderrug vet middels een mini-liposuctie.
Nadine verpleegkundige, bereid de geoogste stamcellen voor op de SVF procedure onder toeziend oog van arts en oprichter Infusio Phillipe Batiade en Daniel Beyer, de CEO.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.