Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

De behandeling week 2

Vierde dag Infusio Frankfurt 🍀 🍀 🍀

The day after 😎

Ruby voelde zich behoorlijk brak vanochtend en kwam als een oud vrouwtje haar bed uit. Na een beetje te hebben rond gelopen ging het wel iets beter maar ze is vandaag duidelijk uit balans. De gebeurtenissen van gisteren beginnen tot haar door te dringen en het wordt haar af en toe te veel. Het begint allemaal langzaam te landen. Dat heeft bij haar altijd iets meer tijd nodig dan bij anderen.

In de kliniek werden natuurlijk eerst haar wondjes gecheckt die er heel mooi uitzien. Het valt me op dat ze helemaal geen blauwe plekken op haar rug heeft wat me echt verbaasd. Het ging er tijdens de mini liposuctie niet echt zachtzinnig aan toe. Toen gaf ze geen krimp maar achteraf vond ze dat toch lastiger dan dat ze gisteren wilde toegeven.

Na de check en een kort gesprek heeft ze nog 4 infusen gekregen. Met name om de stamcellen te ondersteunen en de pijn te verlichten en ook iets voor meer energie. En dan natuurlijk nog de thymus injectie. Die hoort er standaard bij en krijgt ze dagelijks.

Vandaag was ook het moment dat Phil Batiade, de oprichter en eigenaar van Infusio, zijn afsluitende praatje kwam houden waarin hij nogmaals uitlegde wat de stamceltherapie precies inhoudt en wat je de komende dagen, weken en maanden kunt verwachten. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat de ondersteuning niet stopt als wij weer naar huis gaan. Ze blijven betrokken en monitoren van iedereen de vooruitgang. Als er iets is kun je bellen en dan sturen ze medicijnen of infusen op. Een hele geruststelling! 😊

Daarna was het moment voor de groepsfoto met alle lyme patiënten en de hele staf. Leuk voor later 😎

Omdat ik zelf door de afgelopen 8 jaar non stop zorgverlening, stress, problemen met artsen, scholen en instanties, rechtszaken, slaapgebrek en tegelijkertijd mijn eigen praktijk draaiende te houden, artikelen en een boek te schrijven ook een heel klein beetje moe ben (understatement of the year 💀) mocht ik ook een rondje aan het infuus met hoge dosis vitaminen en mineralen voor een energieboost. Daar was ik heel erg blij mee want dat scheelt me een kapitaal aan supplementen slikken waarvan je niet zeker weet wat je daar uiteindelijk van opneemt. Dit gaat vele malen sneller en is 100x effectiever 💪

Ps. Ik heb Ruby voor de foto’s even een ‘iets’ ander uiterlijk gegeven omdat ik ze anders niet mocht posten. Ze wilde niet op Facebook zoals ze zich nu voelt maar ik wilde de foto’s wel graag bij het verhaal. Dus dit is het geworden 🐻🐻🐻

Nog 1 dag en dan is ze hopelijk goed genoeg om morgen middag of avond naar huis te gaan. Ze is klaar met al die infusen en mist haar bed😀

Eerlijk gezegd vind ik het nu ook wel mooi geweest zo en mis ik vooral Blue, onze hond 🐶

Geniet van je dag 💚💚💚

Gezellig samen aan het infuus.
Twee fantastisch betrokken en zeer kundige artsen. Dr Phil Batiade, de oprichter en eigenaar van Infusio en dr. Bijan Boustani die alle reguliere behandelingen uitvoert.
Het hele team inclusief de vier Lyme patiënten waar Ruby het meeste contact mee had. Elizabeth uit Barcelona (22), Annika uit Zweden (19) en Glenn uit Nederland (18). Wij zijn deze mensen voor eeuwig dankbaar dat ze Ruby’s leven hebben gered!
Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.