Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Update

Het gaat hier nog steeds de goede kant op. Er zijn geen gigantisch grote veranderingen, vandaar dat ik niet heel erg veel post. We rommelen een beetje aan en de ene dag is beter dan de andere maar over het algemeen is Ruby vol goede moed en gaat het nog steeds stukken beter dan voordat ze naar Infusio Frankfurt ging.

Het is nu ruim 4 maanden geleden dat ze haar SVF stamcellen heeft ontvangen en ondanks dat het allemaal niet razend snel gaat, zit er wel degelijk verbetering in haar klachten en algehele lichamelijke toestand. Wij zijn nog steeds erg blij dat we deze stap hebben gezet en raden het iedereen aan. Zeker nu er aanvullende behandelingen bij zijn gekomen, zoals de ACT.
Dat is echt uniek en een zeer waardevolle aanvulling aan het al bestaande uitstekende Lyme protocol.

Opmerkelijk is dat er een aantal klachten compleet zijn verdwenen maar dat er tegelijkertijd ook gekke nieuwe zijn ontstaan zoals intense jeuk op haar rug en rare eczeem-achtige plekken in haar gezicht. Dit heeft ze nog niet eerder meegemaakt en is typisch een uiting van de stamcellen die hun werk doen. Ze merkt heel duidelijk dat er van alles gebeurt in haar lichaam. Een vreemde gewaarwording!

Haar slaappatroon, dat weer normaal was toen we uit Frankfurt terugkwamen, lag na ongeveer 3 à 4 weken compleet op zijn kont. Het ’s nachts niet kunnen slapen en vervolgens overdag niet wakker kunnen blijven waardoor haar hele ritme werd omgedraaid maakte haar doodmoe. Sinds afgelopen weekend is dit ineens weer terug gedraaid. Ze valt nu ’s avonds vroeg in slaap waardoor ze ook weer eerder op kan staan en weer een normaal bioritme heeft. Dit heeft alles te maken met haar hormoonhuishouding waar aan gesleuteld wordt door de stamcellen. De arts noemt het de ‘hormoonstorm’. Daar zul je helaas door heen moeten tot het gerepareerd is en weer normaal functioneert.

Haar energie is nog lang niet wat het moet zijn maar er zit in ieder geval weer iets van verbetering in. We hebben samen al weer een paar keer gedanst en ook een flink stuk gewandeld en dat ging hartstikke goed.

De bult in haar linker pols waar ik al eerder over heb geschreven is nu totaal verdwenen (!) en uit een ontlasting onderzoek dat we hebben laten doen om haar darmflora en nog wat andere zaken te checken, bleek dat haar lekkende darm en gluten intolerantie/allergie geheel waren genezen! Dat is echt opmerkelijk in slechts 4 maanden tijd. Zeker omdat dit sinds haar geboorte altijd een struggle is geweest. Ze heeft altijd veel darmproblemen gehad en ook last van parasieten waarvoor ze zware antibiotica kuren heeft geslikt. Er zat dus behoorlijk wat schade en dat dit al zo snel is gerepareerd is echt verbazingwekkend! Omdat we bij hetzelfde lab al vaker testen hebben laten doen kon ik de uitslag goed vergelijken met eerdere testresultaten.

We kunnen niet anders concluderen dan dat dit het gevolg is van de behandeling en het werk van de stamcellen! Ze had nog wel een lichte Candida besmetting waar ze last van heeft, dus nu is ze op het Candida dieet en gebruikt ze wat natuurlijke supplementen. Daar heeft ze al vaker heel heftig last van gehad dus voor haar stelt dit niet heel veel voor.

Ruby leeft overigens erg mee met iedereen die nog moet gaan en wenst iedereen heel erg veel succes en sterkte met de behandeling! Ze hoopt in de toekomst jullie allemaal een keer te kunnen ontmoeten.

Stay strong!

Fijne dag 🙏💚

*Facebookpost 9 januari 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.