Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Speeltuin

Ruby heeft een behoorlijk goede week achter de rug. Met uitzondering van 1 dag toen ze de hele dag op bed heeft gelegen omdat ze zich erg moe voelde, heeft ze iedere dag veel in huis gedaan en zodra het weer het toeliet is ze met mij mee naar buiten gegaan om een stukje te wandelen.

Gisteren was het erg lekker weer en zijn we zonder problemen maar liefst 1,5 uur buiten geweest. We kwamen langs de speeltuin en ik vroeg of ze met me wilde schommelen, dat deden we vroeger samen uren lang, maar dat durfde ze niet aan in verband met de duizeligheid in haar hoofd. Die is weliswaar een stuk minder na de osteopathie behandeling maar nog net te erg om lekker onbezorgd te kunnen schommelen. Ze wilde wel graag klimmen en klauteren dus dat is ze dan ook gaan doen. Helemaal alleen, zonder dat ik haar moest ondersteunen.

Ze ging er meteen vandoor, vol vertrouwen. Heel mooi om te zien 

We merken dat haar mindset steeds positiever wordt en dat ze steeds meer zin krijgt om van alles te ondernemen. Ze gelooft er heilig in dat ze helemaal beter gaat worden en als het zo door blijft gaan dan twijfel ik daar geen seconde aan. Natuurlijk kan ze nu nog niet iedere dag naar buiten, sporten, naar school of werken. Voordat ze daar aan toe is zijn we misschien wel een jaar verder.

Waar het precies door komt dat ze zich de laatste dagen stukken beter voelt, weten we niet. Het kan zijn dat de osteopaat voor een soort doorbraak heeft gezorgd, of dat de griep eindelijk helemaal uit haar systeem is waardoor ze meer energie heeft. Of het is de NAD die nu zijn werk doet. Maar het zouden ook de supplementen kunnen zijn die ze nu neemt om haar bijnieruitputting te bestrijden. Of er is een nieuwe fase in haar herstel aangebroken. Waarschijnlijk is het een combinatie van alles bij elkaar. Zelf denkt ze dat alle positieve motiverende video’s op Youtube haar enorm helpen en een soort verandering in haar gemoedstoestand hebben veroorzaakt. Wat het ook is, het voelt alsof ze weer over een drempel is gestapt en dichter bij haar einddoel is gekomen. Heel erg motiverend en fijn om mee te maken. En dit na ‘slechts’ 7 maanden behandeling.

Nog twee weken en dan gaan we voor de 3e keer terug naar Infusio Frankfurt voor onderzoek en de ACT. Heel erg benieuwd hoe ze daar op gaat reageren. Hopelijk krijgt ze dan nog meer energie en kunnen we langzamerhand steeds meer gaan ondernemen en misschien een paar weken later voorzichtig beginnen met sporten. Daar kijkt ze enorm naar uit.

Facebook post 6 april 2018


Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.