Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Webinar Infusio

Onderstaand de webinar van donderdag 5 april 2018. Hierin vertelt Phil Battiade, de oprichter en eigenaar van Infusio, de kliniek waar Ruby wordt behandeld, over de laatste ontwikkelingen en legt hij uit waarom ze gebruik maken van bepaalde behandelingen en steeds blijven onderzoeken hoe ze patiënten nog beter kunnen helpen.

Ze hebben zelf protocollen ontwikkeld met supplementen die de patiënten tijdens hun herstel periode beter zullen ondersteunen. Ook zijn ze bezig met andere aanvullende protocollen om de bestaande zoveel mogelijk te perfectioneren.

In de video legt hij ook uit hoe bepaalde systemen in het lichaam werken en wat er gebeurt tijdens neuro healing.

Veel kijkplezier!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.