Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

ACT vervolg

Ruby heeft de afgelopen dagen veel in bed doorgebracht om uit te rusten, bij te slapen en proberen haar energie niveau weer enigszins op peil te krijgen. De gebeurtenissen vorige week hebben er behoorlijk ingehakt maar na veel slapen en heel veel knuffelen met haar beste en altijd trouwe vriendin Blue gaat het nu gelukkig alweer iets beter. Blue wil graag zoveel mogelijk bij haar zijn om haar te troosten en steunen en dat helpt enorm 🐶😍

Omdat ze, nu we thuis zijn, weer ‘normaal kan eten en bijvoorbeeld zelf haar favoriete Vietnamese soep kan maken met vegan groentebouillon, paddenstoelen en bosui krijgt ze weer wat meer voedingsstoffen binnen en ook dat helpt. Ook de supplementen zoals de histamine scavenger beginnen te werken en voor het eerst hielp de ibuprofen 800mg die we uit Frankfurt hebben meegenomen. Minder pijn betekent meer ontspanning en meer slapen.

Zaterdag hebben we nog contact gehad met Bijan, de arts, over haar situatie en hij liet ons weten dat hij nogmaals naar haar bloed en testuitslagen had gekeken. Hij kon zien dat ze de afgelopen weken een bacteriële infectie had doorgemaakt en dit had haar immuunsysteem behoorlijk verzwakt. Dit zag hij aan de veel te lage aantallen CD57 cellen (voor de kenners onder ons).

Dit heeft voor het grootste deel te maken met genezing van neurologische schade wat de vetstamcellen doen door lokaal ontstekingsreacties te veroorzaken. Het is een ingrijpend en energie vretend proces waardoor de algehele weerstand tijdelijk kan verzwakken. Vandaar dat Infusio Frankfurt idealiter de ACT behandeling doet voordat deze beruchte neuro healing fase zo rond de 6e maand in werking treedt. Helaas lukte dat toen niet omdat ze toen de griep kreeg terwijl we in Frankfurt waren.

ACT is een enorm sterke ‘immuunsysteembooster’ en het perfecte middel om het immuunsysteem sterker te maken zodat het voortaan zelf alle bacteriën kan uitschakelen. Omdat je zeer hoge aantallen immuun versterkende bloedcellen in je lichaam krijgt kun je je daardoor juist ook even slechter voelen. Het is als het ware een soort shock en je lichaam zal even aan de nieuwe situatie moeten wennen. Bij het grootste deel van de patiënten gaat dit meteen goed en zij voelen zich daarna fantastisch. Een klein deel echter stort even in en voelt zich alsof ze een zware griep hebben. Om dit laatste te voorkomen raadde de arts deze keer aan om het te verschuiven naar een geschikter moment wanneer Ruby zich sterk en fit voelt.

Vandaag is ze voor het eerst weer vroeg opgestaan en heeft ze haar administratie bijgewerkt en het hele huis gestofzuigd. Het gaat dus de goede kant op 😎

Fijne dag 🍀🍀🍀

Facebook bericht 30 april 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.