Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Nieuwe veiling

Goedemorgen 🍀

Het is vandaag bevrijdingsdag en ik kon geen beter moment bedenken om aan te kondigen dat we morgen starten met een nieuwe veiling voor Ruby op Veilingite Save Ruby’s Life

Want alhoewel wij in dit land met zijn allen in vrijheid leven, waar voor we enorm dankbaar zijn en waar wij vandaag extra bij stil zullen staan, zit Ruby, samen met heel veel andere chronisch zieke patiënten, nog steeds ‘gevangen’ in een lichaam dat niet functioneert zoals ze wil.

Haar ‘vrijheid’ is nog steeds zeer beperkt en het zal nog heel wat tijd, kracht, geduld en energie vergen voordat zij haar leven kan gaan leiden zoals ze dat zo graag zou willen.

Om haar in dat proces te kunnen ondersteunen is er veel geld nodig. De fondsen die nu nog in de stichting staan zijn niet voldoende om haar daar het komende jaar mee te kunnen ondersteunen.

Daarom zijn we ontzettend blij en dankbaar dat een groot aantal nationale en internationale topsporters ons geheel vrijwillig en belangeloos helpt door items te doneren voor de veiling. Dit alles overigens op initiatief van Phantom Athletics die diverse kledingstukken beschikbaar hebben gesteld en de sporters heeft benaderd om dit voor Ruby te doen 🍀

Vanaf morgen zullen er vele unieke items op de veilingsite staan waaronder die van topsporters, artiesten, schoonheidsproducten en particulieren die allemaal belangeloos hun hulp hebben aangeboden.

De gehele opbrengst van de veiling zal ten goede komen aan stichting Save Ruby’s Life en hier zullen alle behandelingen en onkosten voor het herstel van Ruby van betaald worden.

Like en deel alsjeblieft zoveel mogelijk voor een zo groot mogelijk bereik🙏

Alvast heel veel dank.

Geniet en waardeer je vrijheid 💚

Facebook bericht 5 mei 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.