Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Een betere dag

Gisteren was een goede dag voor Ruby. Door het warme weer voelt ze zich veel beter en heeft ze ook meer energie om iets te gaan doen. Ze kwam zelfs om acht uur al uitgeslapen haar bed uit. We zijn vrijwel meteen een lange wandeling gaan maken en tijdens die wandeling merkte ze ineens dat haar zicht een stuk beter begint te worden. Haar ogen zijn rustiger en zoemen niet de hele tijd in en uit.

Sinds ze ziek is geworden had ze hier veel last van. Haar zicht werd wazig en ze had steeds meer moeite met focussen. Samen met de ernstige duizeligheid zorgde dit ervoor dat ze niet meer alleen naar buiten kon of zelfstandig kon lopen. Ze was constant bang om te vallen omdat ze én wazig zag én ook geen diepte en afstand meer kon inschatten.

De afgelopen dagen had ze iets meer hoofdpijn dan normaal en het lijkt wel alsof dat het symptoom was van reparatie door de stamcellen van de neurologische schade in haar hoofd. Want vanochtend heeft ze voor het allereerst in 10 jaar (!!) ruim een uur lang helemaal zelfstandig gelopen. Zonder mij vast te moeten houden of een arm te geven omdat ze anders om zou vallen. Joehoeee 💪😎

Ook heeft ze een groot deel van de tijd ZONDER!! zonnebril gewandeld. Dat is echt een mega vooruitgang. Ze heeft jaren lang haar zonnebril ook in huis moeten dragen en soms zelf terwijl ze in haar, goed verduisterde, slaapkamer lag. Dus dit is duidelijk een teken van een stukje genezing waar ze ontzettend blij mee is.

De rest van de dag heeft ze nog een tijdje op het balkon in haar boek zitten lezen waarin ze met een gele stift alinea’s ‘highlight’ omdat ze daar later nog iets mee wil gaan doen. Ze vindt alles wat met natuurlijke gezondheid- en verzorgingsproducten te maken heeft, reuze interessant en leest zich helemaal suf.

Ook wil ze het zingen weer gaan oppakken en volgt ze nu een zangleraar die op Youtube gratis zanglessen post. Ruby zong van kleins af aan al veel én vaak. Ze werd zingend wakker en ging zingend naar bed. Op haar oude opleiding heeft ze een tijdje zangles gehad en daar genoot ze altijd enorm dus dat ze dat weer oppakt is een heel goed teken. Het is iets om nu de tijd mee te doden en waar ze ook weer meer ademconditie van krijgt dus ik ben er blij mee.

Gisteravond zijn we voor de 2e keer een stukje gaan lopen en ook dat ging goed. Daarna is ze wel vroeg naar bed gegaan omdat ze behoorlijk moe was.

De veiling begint op gang te komen maar mag nog veel meer geliked en gedeeld worden zodat er ook meer geboden wordt.

Dat kan alleen met jullie hulp dus heel graag LIKEN en DELEN!

Hartelijk dank 🍀

Fijne dag 💚

Facebook bericht 8 mei 2018

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.