Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Crowdfunding is oneerlijk

Crowdfunding is oneerlijk en vernederend. Waarom wordt de ene behandeling wel vergoed en de andere niet? Ruby betaald net als iedereen zorgverzekering. Maar krijgt geen zorg. In plaats daarvan moeten we keihard vechten om het geld bijelkaar te krijgen voor een operatie die ze 12 jaar geleden al had moeten ondergaan.

De 3 maanden uitstel door Corona vergen het uiterste van haar. Vooral de stress dat het geld er nog niet is wordt haar vaak te veel. Ze is heel sterk maar ik maak me steeds meer zorgen om haar en of dit allemaal nog wel goed zal komen.

Help haar alsjeblieft en doneer zodat ze geopereerd kan worden. Ze is mijn enige kind en ze betekent alles voor me 💕

We moeten nog een kleine 20K aan het ziekenhuis betalen voor de operatie die staat gepland in Juli. Langer uitstellen kan echt niet. De aandoening in haar nek heeft al veel schade veroorzaakt en ze heeft na al die jaren vechten en tegenslag steeds meer moeite om het vol te houden.

Alle kleine beetjes helpen! 🍀

Hou je van muziek?

Doneer dan via de pagina rap4ruby Dan ontvang je als dank voor jouw donatie gratis de mp3 van het speciaal voor Ruby gemaakte fantastische nummer ‘Safe Life’ cadeau ♫

Op deze pagina staat ook een link naar de exclusieve vinyl uitgave van het nummer met 5 bonustracks van andere artiesten. Alle opbrengsten gaan naar de stichting om Ruby’s operatie en herstel van te kunnen betalen 🙏

Heel erg veel dank! We waarderen alle hulp en iedere euro enorm.

Het kan haar leven redden ❤ ❤❤

Delen is ook heel lief 🙏

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

6 reacties op “Crowdfunding is oneerlijk

 1. Zijn jullie bekend met Cindy’s hope for life? Zij is momenteel in Barcelona en is geopereerd. Neem ook eens een kijkje op haar fb pagina. Misschien kan ze ook haar ervaringen met jullie delen en/of tips geven over wat je te wachten staat in Barcelona. Heel veel sterkte!

  • Hallo Caro,

   Jazeker kennen wij Cindy. Hebben in de afgelopen maanden regelmatig contact gehad met haar en haar familie. Wij zouden in maart samen in Barcelona zijn geweest. Ruby zou een week eerder worden geopereerd. Nu zijn de rollen omgedraaid. Behalve met Cindy hebben we contact met een aantal andere patiënten waaronder enkele die vorig jaar al zijn geopereerd. Dus we zijn ondertussen goed voorbereid! Dank voor je tip en ook voor je donatie! Heel lief.

 2. Sterkte! Ik heb gedoneerd door naar de rekening bovenin (triodosbank) over te maken. Dan komt het ook aan, toch? Ik zag pas later de “doneerknop”. Hopelijk zijn dit de laatste loodjes voor Ruby, aftellen naar de dag in juli.

 3. Als mede-alleenstaande moeder voel ik enorm met jullie mee, wát een strijd moeten jullie leveren.
  Ik heb bewondering voor jullie kracht en doorzettingsvermogen.
  Wat een geweldige moeder heeft Ruby!
  Hopelijk kan ze snel geholpen worden en wordt de pijn wat draaglijker.
  Heel veel sterkte en kracht gewenst!

  • Dank je wel Miranda! Het is inderdaad niet heel erg makkelijk maar we laten ons niet kisten. Ruby wil haar leven terug en wat daar ook voor nodig is, zal ik doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.