Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

5 Dagen Detox Protocol

De darmspoelingen met groene koffie die Ruby 6 dagen achter elkaar heeft gedaan, waren ter voorbereiding op een 5 daags Detox Protocol dat ik ontdekte tijdens het volgen van een ‘Do It Yourself Detox Summit’. Omdat het ‘maar’ 5 dagen duurt en vooral gericht is op het uit het lijf drijven van schimmels en parasieten, dachten we allebei dat dit de moeite van het proberen waard zou zijn. Vandaar dat Ruby ter voorbereiding eerst een aantal dagen darmspoelingen heeft gedaan, met als doel haar lever en gal beter te laten werken om tijdens de detox het vrijgekomen gif zo snel mogelijk het lichaam uit te kunnen werken.

Je kunt het heel makkelijk zelf doen. Vooral omdat het maar 5 dagen duurt is het zeer overzichtelijk. Ook als je je niet goed voelt, kun je dit protocol, met een klein beetje hulp, makkelijk zelf doen.

Voor Ruby heeft het zeker al een beetje effect gehad. De 1e dag vond ze het zwaarst omdat haar lichaam sterk reageerde op de GI Detox. Dat werd de dagen daarna al minder en aan het einde van de week had ze er bijna geen last meer van. Ze merkte wel dat er troep uit haar lichaam kwam. Niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel heeft ze dingen los kunnen laten. En ze had duidelijk veel meer energie want ze liep de hele dag te kwetteren, net als vroeger toen ze klein was en ze, vanaf het moment dat ze wakker was als een zingende babbelbox door het huis heen ging. Ik moest nu af en toe zelfs vragen of ze alsjeblieft even haar mond kon houden omdat ik moe werd van dat eindeloze geblaat. Dat was lang geleden dat ik dat heb gezegd 😉

In het begin had ze last van haar huid maar ook die ontgiftingsreactie werd al snel minder. Na een paar dagen darmspoeling kreeg ze iets meer energie en bleef ze zomaar de hele dag wakker, terwijl ze de afgelopen weken en maanden zo verschrikkelijk uitgeput was dat ze iedere middag minimaal 3 uur moest slapen. Dat was nu niet nodig. Ze ging wel nog liggen met de oogjes dicht, maar ze had geen behoefte meer om te slapen. Dit heeft zich doorgezet tijdens de detox toen ze zich niet alle dagen even goed voelde maar wel de hele dag wakker kon blijven. Even afwachten hoe het zich nu verder ontwikkeld.

Het Protocol

*Drink iedere ochtend eerst een groot glas gefilterd lauwwarm water en slik de GI Detox. Daarna activeer je het lymfatisch systeem met een 5 minuten durende ‘dry brushing’ sessie. Belangrijk om de ontgifting te ondersteunen.

*Een uur later maak je de GROENE DETOX SAP:

Een flinke hand biologische spinazie, een handje biologische koriander en 1 lime. Laat alles een half uurtje in water met een flinke eetlepel baking soda liggen om zoveel mogelijk beestjes en ander vuil er af te weken. Doe alles in de slowjuicer. De lime met schil en al. Vul het sap aan met 350ml gefilterd water en drink.

**(Lees voor de rest van het protocol en de supplementen Ruby’s samenvatting op het briefje in de foto).

*Probeer iedere dag minimaal 10 minuten te mediteren en als je het kunt een flink stuk te wandelen. Lukt dit niet doe dan ademhalingsoefeningen.

*Verban alle suiker(s), gluten, zuivel, vlees, vis, eieren en alcohol uit je dieet.

*Vermijd zoveel mogelijk andere toxische stoffen en zware metalen die in verzorgingsproducten, make-up en schoonmaakproducten kunnen zitten.

*Tijdens een detox is het raadzaam je spijsverteringsstelsel zoveel mogelijk rust te geven door voornamelijk sappen en soepen te nuttigen. Drink ook veel verse gember thee om je lichaam op temperatuur te houden.

Op de foto alle supplementen die de bedenkster, natuurgeneeskundige Bridget Danner, met zeer veel zorg heeft uitgezocht. De focust ligt niet alleen op het uitdrijven van schimmels, parasieten en giftige stoffen maar ook op het herstellen van de darmflora, de mitochondriën en het natuurlijke slaapritme.

(Wij hebben al deze producten online besteld bij Ergomax, Life Extension en Unlimited Health).

Na deze 5 dagen detox heeft Ruby weer 2 dagen een darmspoeling gedaan.

Nu heeft ze 2 dagen rust zodat ze zich kan voorbereiden op de MRI van haar buik op dinsdag. Daarna hoopt ze weer een paar dagen te kunnen ontgiften omdat ze eind van deze week ongesteld moet worden en ze zo hopelijk de pijnklachten op een natuurlijke manier kan helpen verminderen. Als ze tenminste niet al aan de diazepam moet omdat de pijn te hevig is. Na haar menstruatie gaat ze nogmaals een paar dagen darmspoelingen en een 5 daagse detox doen.

Fijne dag! 🍀

Bron: DIYDETOXSUMMIT van Bridget Danner

Facebook bericht 8 juli 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.