Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Kapper

Vorige week kreeg Ruby voor het eerst in 8 jaar een professionele knipbeurt. Mijn kapster, de allerliefste Ellen die mij al ruim 10 jaar knipt, had aangeboden om Ruby bij ons thuis te komen knippen.

Dat was hard nodig! Ruby’s haar was erg lang geworden. Arme Ellen moest met haar zwangere buik zelfs op haar knieën om er bij te kunnen.

Ze heeft zo snel mogelijk gewerkt maar Ruby zat uiteindelijk toch te lang rechtop zonder nekkraag waardoor ze daarna uren lang ernstige klachten had. Maar dat had ze er voor over want ze heeft nu weer een normale coupe en dat is haar veel waard. Meisjes blijven meisjes 😎

Na de enorme tegenslag in Barcelona is ze langzaam weer aan het opkrabbelen. Ze heeft sinds een paar maanden een nieuwe huisarts die erg meedenkt en behulpzaam is. Dat is behoorlijk wennen want dat is de laatste jaren wel eens anders geweest.

Afgelopen vrijdag is ze begonnen met een kuur B12 injecties voor meer energie. Ook gebruikt ze al een maand nieuwe supplementen die lijken aan te slaan want ze voelt zich over het algemeen iets energieker en we hebben sinds we thuis zijn al een paar keer een (korte) wandeling gemaakt. Haar slaappatroon is ook verbeterd dus al met al zijn er ook wat kleine positieve veranderingen.

Ondertussen hebben we bij 3 buitenlandse neurochirurgen een second opinion aangevraagd. Dat was veel werk maar we willen na het drama in Barcelona geen enkel risico meer nemen. Het zal wel even duren voor we antwoord krijgen maar we zijn erg benieuwd naar wat zij van haar scans en medische gegevens zeggen. En wat ze adviseren te doen.

Dan kan Ruby straks hopelijk een keuze maken waar en door wie ze wil worden behandeld. Dat is hard nodig want ze krijgt steeds meer pijn in haar nek ter hoogte van de instabiliteit.

Super bedankt voor alle steun en donaties die nog steeds binnen komen.

Het helpt enorm te weten dat we er niet alleen voor staan.

Heel veel dank daarvoor 🙏❤🙏

Wij blijven jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden.

Facebook post 2 augustus 2020

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.