Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Blije Update

(Vandaar de vrolijke foto van toen ze 12 of 13 was en af en toe nog kon dansen 😀)

Vorige week heeft ze een heel prettig video consult gehad met 1 van de Amerikaanse artsen. Hij heeft 5 kwartier met haar gesproken waarin hij al haar symptomen, scans en onderzoeken uitgebreid heeft doorgenomen en haar ook wat oefeningen liet doen met haar hoofd. Daarna heeft hij de diagnose CCI/EDS bevestigd en gezegd dat ze inderdaad geopereerd moet worden. En… dat hij het wil doen! Ze is van harte welkom 🎉🎉🎉

Dat was een enorme opluchting voor Ruby. Ze had zich daar, ondanks haar diagnose, toch druk om gemaakt. Hij gebruikt een andere techniek dan de dokter in Barcelona, die eigenlijk beter bij Ruby past. Ook dat was fijn en geruststellend om te horen. Over 2 weken heeft ze het laatste video consult met een andere US arts. Daarna zal ze alle voors- en tegens tegen elkaar afwegen en een keuze maken.

Gezien de huidige situatie in de US en alle verscherpte maatregelen zal ze waarschijnlijk pas begin volgend jaar geopereerd kunnen worden. Dat is op zich niet erg want de operatie incl. reis en verblijf zijn een stuk duurder dus dan hebben we hopelijk nog tijd genoeg om het missende bedrag bij elkaar te werven.

Het blijft dus doorbijten en afwachten. Dat gaat haar redelijk goed af en met het vooruitzicht dat ze volgend jaar in zeer ervaren en bekwame handen zal zijn, houdt ze het best nog even vol.

Zodra we meer nieuws hebben zoals een datum en het hele financiële plaatje, horen jullie weer van ons.

Tot die tijd: Stay Healthy, Stay Safe ❤️❤️❤️

Facebook bericht 5 november 2020

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

2 reacties op “Blije Update

  1. Hoi Ruby,
    Ik weet hoe belangrijk het voor je is om te kunnen dansen. Mijn zoon Dante zat 10 jaar op de dansacademie van Lucia Marthas en vorig jaar een paar maanden bij Disneyland Parijs. Hopelijk wordt het voor jou ook ooit weer mogelijk. Ik heb 100 euro gedoneerd. Nog even volhouden! Houd ons op de hoogte!

    • Hallo Roel,

      Dank voor je lieve bericht en je gulle donatie! Wij hopen ook dat Ruby straks weer alles kan doen waar ze zo ontzettend veel van houdt dansen, zingen en acteren. Daar heeft ze heel veel zin in. We houden iedereen op de hoogte via onze blog en sociale media. Dank voor je steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.