Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Uitzichtloos

It’s one of those days… 🥺

Uitzichtloos. Hopeloos. Machteloos.

Slapeloos. Uitgeput. Eenzaam.

Pijn.

Wanneer houdt het op? 🙏

Ondanks alle aandacht en de vele donaties hebben we helaas nog niet genoeg geld voor beide levensreddende operaties in Amerika.

Wat zou het super, super fijn zijn als we de 200K op onze bankrekening hebben staan en we met een gerust hart naar de USA kunnen afreizen ✈️

Dan krijgt Ruby een kans om deze ellende voorgoed achter zich te laten en aan een nieuwe, hopelijk veel gezondere, fase in haar leven te beginnen. Ze heeft nog zoveel plannen en dromen. Ik gun het haar zo! 💖

Help ons alsjeblieft en DONEER of DEEL onze berichten voor zoveel mogelijk bijdragen om ons doel te behalen:

Het redden van Ruby’s leven ❤❤❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

10 reacties op “Uitzichtloos

 1. Na het lezen van jullie verbaal in Vriendin kon ik niet anders dan ook een donatie doen. Heel veel succes en geef de moed niet op!

 2. Ik hoorde net dit verhaal op de landelijke radio-zender QMusic. DJ en zanger Stephan Bouwman is een actie gestart om meer geld op te halen.
  Zelf doe ik uiteraard ook een donatie. Ik heb laatst een vergoeding gekregen voor een EHBO inzet. Voor deze inzet heb ik bijna 7 uur gestaan en zo iets simpels als staan is iets waar Ruby alleen maar van kan dromen. Daarom doneer ik mijn vergoeding aan Ruby. Het is niet veel, maar alle beetjes helpen. Laten we met z’n allen bekendheid geven aan deze actie en aan de onderliggende problemen. Het kan niet zo zijn dat we in een land als Nederland met ruim 17 miljoen mensen niet in staat zijn het leven van Ruby en al die anderen te redden!

  • Hallo Remko,
   Dank voor je reactie. Wat ongelofelijk lief van je dat je dat bedrag aan Ruby doneert! Mooi gebaar. Heel erg bedankt. Als je onze crowdfunding en Ruby’s verhaal ook nog deelt met jouw netwerk komen er misschien nog meer donaties binnen. Die hebben we nog steeds hard nodig!

 3. Mijn vriend en ik hebben na het lezen van Ruby’s verhaal ook gedoneerd en ik heb wat van de kleding gekocht van marktplaats. Hopelijk helpt het jullie vooruit!

 4. Houd moed mensen!
  Het is echt verschrikkelijk wat jullie moeten doorstaan.
  Geen mens zou zo moeten lijden. Ik heb net gedoneerd.
  Komt goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.