Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Betekenis

Toen Ruby nog heel jong was en vol met energie en dromen zat, wist ze al snel wat ze wilde worden; danseres. Ze wilde mensen blij maken en had al vlug in de gaten dat dat goed lukte als ze danste, zong en grapjes maakte.

Altijd vrolijk. Altijd babbelen. Altijd zingen. Vanaf het moment dat ze wakker werd totdat ze (eindelijk 😉 ) in slaap viel.

Hoe anders is het leven nu.

Bijna 20 jaar later kan ze niet meer zingen omdat de aandoening haar de adem beneemt. Kan ze niet meer dansen door de pijn in haar lichaam en de duizeligheid die de beknelling van haar hersenstam veroorzaakt. Kan ze niet meer oeverloos kwebbelen omdat ze er de energie niet voor heeft.

Wat zou het fijn zijn als dat allemaal wel weer kon. Net als vroeger. Dan krijgt haar leven weer betekenis, zoals ze zelf zo graag wil.

De enige kans die ze heeft om nog iets van haar leven te maken, zijn de 2 operaties in Amerika. Daar zijn we nu nog €85.000,- van verwijderd.

85K die het verschil kunnen maken tussen leven zonder groei of betekenis óf een leven vol zang, dans, acteren, zelfstandigheid en betekenis.

Ik gun het haar zo! Ze is al zo lang aan het knokken en het overleven. Dat is geen leven. Dat houdt ze niet lang meer vol.

Help ons alsjeblieft met een DONATIE of DEEL onze CF met je netwerk.

Echt alles helpt! Iedere euro brengt ons dichterbij genezing en kans op een beter leven.

Heel hartelijk dank! <3 <3 <3

Facebook bericht 5 februari 2021

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.