Stichting Save Ruby's Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 ~ KvK 68842376 info@saverubyslife.nl

Tegenslag

Het is alweer een week geleden dat we iets van ons hebben laten horen, en dat is niet zonder reden. Ruby heeft een behoorlijke terugslag van alle inspanningen en is na de laatste dag met pre-op testen, ingestort. Haar lichaam is compleet uit balans omdat ze zich ruim 2 weken lang constant over haar grenzen heeft moeten duwen. Ze doet dan alles puur op wilskracht en adrenaline en op het moment dat dat niet meer hoeft, stort ze in. Sindsdien is haar lichaam extreem onrustig en pijnlijk en heeft ze amper geslapen door de heftige spasmen waar de medicatie amper tegen werkt.

Het is opnieuw bevestiging dat ze echt zo snel mogelijk geopereerd moet worden want zo kun je niet leven. Ook het feit dat er hier veel te veel prikkels zijn helpt niet en veroorzaakt meer klachten. We logeren in een hotel en sliepen samen in een hele grote kamer met kookgelegenheid. Ik paste me natuurlijk aan en zat ook de hele dag in het donker en deed zo stil mogelijk, maar het was toch te veel. Gelukkig was de kamer naast ons nog vrij en hadden we ruimte in het budget om deze erbij te huren zodat Ruby helemaal alleen in een kleinere ruimte haar eigen ritme kan aanhouden. Tussen onze kamers zit een deur dus kunnen we heen en weer lopen als dat nodig is.

Desondanks heeft ze het erg moeilijk en van het plan om wat vaker naar buiten te gaan is helemaal niets gekomen. Deze foto is van 28 april en dat was de laatste keer dat ze buiten is geweest (behalve op de 30e voor de test).

Vandaag over een week wordt ze geopereerd en vrijdag moeten we naar het ziekenhuis voor een bloedgroepen test en de PCR test. Hopelijk zal ze voor die tijd wat beter slapen en kan ze een beetje tot rust komen en wat energie opdoen, want dat zal ze hard nodig hebben!

Heel erg bedankt voor alle donaties die we in de afgelopen week hebben ontvangen en ook aan iedereen die doneert door een potje sambal te bestellen bij Bert. Super lief. We waarderen alle hulp enorm 🙏🥰

We hopen dat jullie haar blijven helpen. Nog een kleine 20K te gaan….

Doneer rechtstreeks op Stichting Save Ruby’s Life ~ Triodos Bank NL06 TRIO 0338630228 of via de doneerlink 🙏

Heel erg veel dank ❤❤❤

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

2 reacties op “Tegenslag

 1. Wat jammer om te lezen dat Ruby en ook jij Rolien het zo zwaar hebben, maar ook mooi om te lezen dat er nog steeds mensen zijn die alles op alles zetten om jullie er doorheen te loodsen.
  Morgen is het de grote dag. Ik kan me voorstellen dat jullie daar beiden erg naar uitkijken, maar dat het ook heel erg spannend is. Ik wens jullie beiden dan ook enorm veel sterkte. Morgen gaat de vlag uit. Natuurlijk ook voor Maxima, maar ik hang de vlag ook zeker voor Ruby uit!

  • Dank voor je medeleven Remko. Heel fijn dat zoveel mensen die ons feitelijk niet kennen ons zo steunen. Dank je wel!

   Ruby is degene die het zwaar heeft. Voor mij is het moeilijk dat het allemaal zo lang duurt maar ook daar heb ik mee om leren gaan. We voelen (nog) geen spanning maar kijken er wel erg naar uit. Vooral naar de periode er na die waarschijnlijk ook niet altijd even makkelijk zal zijn maar dan zal het in ieder geval heel anders zijn en heeft ze weer een toekomst om naar toe te werken.

   Ik hoop morgen al een update te kunnen sturen.

   Groet,
   Rolien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.